Ny bok
   Stora famnen - Pappa Dallas i Rosengård
Diabaté Dialy Mory, Dallas kallad, har i decennier bedrivit sin ungdomsverksamhet i Malmö Boxningsklubb i Rosengård i Malmö.
”Stora famnen” är ett porträtt av Dallas, en man med två hem, det svenska och det senegalesiska. Men det är också en berättelse om klubben och om uppväxtvillkor och mognad, med massor av funderingar kring hur barnen mår och hur samhället skulle kunna vara.
Läs mer om boken

Lotta-Lotta och det stora matkalaset
Efter succén med Lotta-Lotta och Eken finns nu också Lotta-Lotta och det stora matkalaset.
Lotta-Lotta och det stora matkalaset är inte ett vanligt rafflande äventyr, inte heller en recept-bok med massor av goda rätter att laga när man är riktigt sugen på något gott. Det är heller ingen lärobok om hur viktigt det är att äta rätt. Nej, Lotta-Lotta och det stora matkalaset är ALLTIHOP i en och samma bok.
Läs mer om boken

Lotta-Lotta och Eken
Lotta-Lotta är en tuff och påhittig tjej som är bra på att ta hand om miljön. Och att lära ut på ett roligt och intressant sätt.
I Lotta-Lotta och Eken får både gammal och ung lära sig om vår gemensamma miljö och hur vi kan värna om den på bästa sätt.
Läs mer...
 Tio grissvansar och en drake
Sagor från alla världens hörn
Nu är den här - en sprakande, doftande, rytande, smekande sagosamling för de minsta barnen.
Läs mer...

Istanbul - stad utan slut
ISTANBUL - STAD UTAN SLUT är både en introduktion till staden och en reseguide med många värdefulla tips, för såväl den tillfällige konferensbesökaren som långtidsresenären.
I fjorton reseessäer behandlas så olika ämnen som trafik, vatten, Atatürk och militärens roll i det turkiska samhället.
Boken innehåller även en 50-sidig guidedel.
Läs mer om bokenSkördeoffer av Lars Torstenson
Skördeoffer är en underhållande och lika vildsint som välskriven roman om vingården Mas Russja i södra Provence och de underligheter som inträffade där under skörden år 2000.
Läs mer...


Gong Gong Förlag, Hyregatan 10, 211 21 Malmö E-post info@gonggongforlag.se

webbdesign Bo Olsson